dissabte, 31 de desembre del 2011

Una mica d'aire fresc

Entre tanta negativitat, ens arriba una mica d'aire fresc del nord...





Segueix llegint desprès del salt...




Islàndia va aconseguir acabar amb un govern corrupte i paràsit. Va enviar a presó als responsables de la crisi financera .Va començar a redactar una nova constitució feta per ells i per a ells. I avui, gràcies a la mobilització, serà el país més prosper d'un occident sotmès a una tenaç crisi del deute.

Dons bé; aquest país tancarà el 2011 amb un creixement d'un 2'5%, que això en 2012 serà un 1'5%, xifra que supera el triple de la dels països de la zona euro. La tendència al creixement augmentarà fins i tot en 2013, quan esta previst que arribi fins el 2'7%.

La revolta islandesa no ha causat altres víctimes que els polítics i els homes de finances. No ha fet caure ni una sola gota de sang. No ha sigut tan escandalosa com les primaveres àrabs. Ni tan sols ha tingut un ressò mediàtic, dons els mitjans de comunicació han ignorat totalment la notícia, tanmateix ha aconseguit els seus objectius de forma clara, neta i exemplar.

Mentrestant aquí ens bombardegen cada dia amb merda, augment de les taxes per els estudiants, reducció de beques, atur que gairebé frega el 20%, ara volen augmentar el IVA, han augmentat els peatges un 2,5%... no val la pena ni seguir citant-ho, em posa malalt...

I davant d'això no farem res? Hi han països que el governant que acabat el seu mandat ho ha fet malament, el jutgen i el condemnen, aquí en canvi li donem un sou de per vida, un despatxet i tots els luxes que vulgui.

Font


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada